Областният управител на област Видин Албена Георгиева обявява регионален конкурс

...
Областният управител на област Видин Албена Георгиева обявява регионален конкурс
Коментари Харесай

Конкурс Моята област Видин търси най-хубава снимка

Областният шеф на област Видин Албена Георгиева афишира районен конкурс за снимка на тематика "Моята област Видин ", оповестяват от регионалната администрация. Поводът е честване на 20 години от основаването на Областна администрация Видин. Целта е учениците да показват своето виждане за обитаемо място или обект (културен или природен) на територията на региона. Право на присъединяване в състезанието имат всички възпитаници от VIII до XII клас от учебни заведения в област Видин. Всяка фотография би трябвало да е съпроводена с данни за участника - имена, възраст, образователно заведение. Ако на фотографията има различим човек, тя би трябвало да бъде съпроводена с писмена декларация от него, че е склонен фотографията да се отпечата. Авторските права на участващите произведения се дават на уредниците. Снимките остават във фонда на състезанието и ще се употребяват с некомерсиална цел за разпространение на региона. Всеки участник има право да взе участие с една авторска снимка.
Снимките би трябвало да бъдат изпратени на електронен адрес: [email protected] до 5 април. На 8 април, в 10:00 часа те ще бъдат качени на формалната фейсбук страница на Областна администрация Видин. Гласуването с „ харесване “ на фотографията ще продължи до 16:00 часа на 18 април.
Първите три фотоси с най-вече лайкове ще бъдат оповестени на 19 април. Наградите ще бъдат връчени на 23-24 април, оповестяват от Областната администрация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР