Областният управител на област Силистра инж. Николай Неделчев отправи заявление

...
Областният управител на област Силистра инж. Николай Неделчев отправи заявление
Коментари Харесай

Областният управител на Силистра подаде оставка

Областният шеф на област Силистра инж. Николай Неделчев насочи заявление до министър-председателя учен Николай Денков и до членовете на Министерския съвет, в което предложи да му бъдат прекъснати пълномощията на регионален шеф на област с административен център град Силистра на съображение член 143, алинея 2 от Конституцията на Република България и на член 29, алинея 3 от Закон за администрацията. В заявката той напомня, че е назначен от служебно държавно управление, назначено с декрет №27/31.01.2023 година, публикуван от президента на Република България.

В свое особено послание в уеб страницата на Областна администрация Силистра инж. Неделчев съобщи: „ Уважаеми поданици на област Силистра, служебното държавно управление отпред с министър-председателя Гълъб Донев, което ме назначи за регионален шеф на област Силистра, завърши своята активност и най-естествено е да приключи и моят ангажимент като представител на държавната власт в региона. През миналите месеци работата ми бе напълно в посока ползите на жителите от общините от област Силистра. Воден от разбиранията, че страната съществува поради хората, а не противоположното, аз и заместник-областният шеф Димитър Тодоров се постарахме да работим оптимално транспарантно и дейно, без оглед на политически пристрастия. Така успявахме да изпълним навременна организация на работа във всички държавни органи, както и на изпълнителната власт. Заложих на екипната работа и на професионализма на всеки един от Областна администрация – Силистра.

От мен и от името на моя екип благодаря на медиите за професионалната и правилна работа с институцията. Благодаря на всички хора, с които се срещнах иимах опция да работя с тях и по общи проблеми, както също на всички познати и непознати – за поддръжката и за уроците, градивната рецензия и споделените хрумвания. Пожелавам на наследника си на поста „ Областен шеф на област Силистра “ професионализъм, да продължи положителните практики, екипността и прозрачността в дейностите си, тъй като жителите на област Силистра го заслужават. За мене беше чест и отговорност! “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР