Областният управител на област Русе Галин Григоров се срещна с

...
Областният управител на област Русе Галин Григоров се срещна с
Коментари Харесай

Германска компания с намерение да инвестира в Русе

Областният шеф на област Русе Галин Григоров се срещна с изпълнителния шеф на " Бадер България Мениджмънт " ЕООД Сава Чорбаджиев. По време на срещата Чорбаджиев показа пред регионалния шеф желанията на компанията за осъществяването на капиталов план, целящ произвеждане на тапицерии за автомобилната промишленост.

Компанията възнамерява да започва производството си най-късно през втората половина на 2019 година, а упованията са да бъдат основани нови 140 работни места. На първо време личният състав, който ще бъде нает и обучаван ще е към 80 индивида, като упоритостите на компанията са до края на годината да бъдат наети общо 500 души.

През идната 2020 година се чака общият брои чиновници да доближи 700 души, а след 3 до 4 години да се открие и втори цех на територията на Русе, където да се правят действия, свързани с разкрояването на материалите.

От своя страна регионалният шеф изрази вяра, че заложените цели ще бъдат реализирани, което ще се отрази удобно на икономическото развиване на региона. Също по този начин той пое ангажимент и за обезпечаване на административна поддръжка на вложителя, който акцентира, че Русе е определен както заради откритите обичаи в региона на шивашката промишленост, по този начин и заради изключителното му логистично значение на Балканите.

Германската компания " Бадер " (BADER GmbH & Co. KG) е измежду топ 3 в света на фирмите за авто интериор, а клиенти са й водещи автомобилни производители като BMW, Mercedes и Audi. Фирмата има фабрики и в други страни като Германия, Полша и Китай.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР