Областният управител на Монтана инж. Валери Димитров откри информационна среща

...
Областният управител на Монтана инж. Валери Димитров откри информационна среща
Коментари Харесай

Обсъдиха развитието на социалната икономика в Монтана

Областният шеф на Монтана инж. Валери Димитров откри осведомителна среща по план П41 „ Развитие на обществената стопанска система “, част от Националния проект за възобновяване и резистентност на Република България, осъществен от Министерство на труда и обществената политика.
На срещата бяха поканени всички общини на област Монтана, шефът на дирекция „ Регионална работа по заетостта ”, асоциация на индустриалния капитал в България, съдружие „ Стопанска камара “, „ Търговско-промишлена палата ”, конфедерация на работодателите и индустриалците в България, съюз за стопанска самодейност, районен съюз на хлебопроизводителите и сладкарите, районна занаятчийска камара – Монтана и регионален информативен център.
Проектът, ориентиран към развиване на районния потенциал за рационализация на предприятията на обществената и солидарната стопанска система, посредством реформиране на политиката и използване на индивидуализиран метод, по отношение на потребностите на всеки обособен индивид на обществената и солидарната стопанска система от висококвалифициран експертен състав, бе показан от Теодора Тодорова от МТСП.
Участниците бяха осведомени в детайли с изискванията за кандидатстване, формулярите за регистрация и групите уязвими лица, към които е ориентиран планът.
Срещата има за цел разпространение на районните центрове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР