Областният управител на Кюстендил Катя Димитрова остава на поста, казаха

...
Областният управител на Кюстендил Катя Димитрова остава на поста, казаха
Коментари Харесай

И областни управители от ИТН зарязват Слави

Областният шеф на Кюстендил Катя Димитрова остава на поста, споделиха от екипа ѝ за БНР. Това стана ясно, откакто Димитрова е взела участие в работна среща в сряда, свикана от премиера Кирил Петков.

Димитрова е номинирана от партия „ ИТН “. Последната седмица, откакто Слави Трифонов разгласи, че партията му напуща ръководещата коалиция, се заприказва, че в Кюстендил ще има нов регионален шеф. До това обаче няма да се стигне, тъй като Димитрова е декларирала преданост и подготвеност да работи за държавното управление.

Областният шеф на Враца Стефан Красимиров, който е от квотата на „ ИТН “, разгласи цялостната си поддръжка за депутатите от партията, които напуснаха парламентарната ѝ група.



„ Подкрепям ги, тъй като чух истината, която споделят, а точно, че в нашата партия, за жалост, ръководят единствено няколко индивида и другите ни местят като пешки. И тъй като сега, в който бушува война до нас и България е в рецесии и предстоят занапред други проблеми, свързани с инфлация, с цени на горива и така нататък, не е моментът да се смъква държавно управление и да се докарва статуквото на бял кон. Целта беше да се реформира България, да тръгнат нещата към по-добре, да се отстрани несправедливостта на ръководството на ГЕРБ, да се направи правосъдна промяна, да се върне националния суверенитет, а тръгваме да събаряме реформаторското държавно управление, което сами сме основали. Просто това не мога да го приема “, разяснява Стефан Красимиров.

Преди разцеплението Има Такъв Народ имаше шестима регионални шефове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР