Областният управител на Хасково Станислав Дечев откри Благотворителната фотоизложба, част

...
Областният управител на Хасково Станислав Дечев откри Благотворителната фотоизложба, част
Коментари Харесай

Станислав Дечев откри изложба в помощ на Борил

Областният шеф на Хасково Станислав Дечев откри Благотворителната фотоизложба, част от акцията „ Да запазим усмивката на Борил “. Еспозицията е ситуирана във фоайето на Областна администрация Хасково и ще остане тук до понеделник. Във фотоизложбата са включени фотоси на фотографа Краси Грозева и на Клуба по снимка, с началник Славян Костов.

Областният шеф Станислав Дечев благодари персонално на основателя на изложбата Краси Грозева. „ Тя е една от първите, които напълно прочувствено реагираха и стартираха своя лична акция в помощ на Борил. Краси направи няколко фотосесии на Кенана, снима деца, чиито родители откупиха фотосите и средствата към този момент са преведени за лекуването на Борил. После Краси снима и дрифта, който се организира в Гимназията по автотранспорт “, напомни Станислав Дечев. Губернаторът показа, че когато Славян Костов предложил да създадат взаимно изложбата, нито за секунда не се е замислил и е подкрепил концепцията. „ Защото желая и върша всичко допустимо, Областната администрация да стане част от живота на Хасково и да бъде отворена, както за проблемите, по този начин и за положителните каузи на хората. А през днешния ден тук се прави едно благородно дело “, акцентира Станислав Дечев.

Ръководителят на клуба по снимка Славян Костов благодари на създателя на фотосите Краси Грозева и на сътрудниците: фотостудио „ Конас “ и „ Фактор БГ “, с помощта на които е направено отпечатването на фотосите.

„ Подпомагането на фамилията на дребния Борил не е еднократен акт. Хасково се сплоти в тази идея “, това заяви Нели Цветкова. Тя е част от танцов клуб „ Славяни “, който провежда благотвоиретел концерт на 23 ноември в зала „ Дружба “. Билети за концерта в помощ на Борил и дребната Яница могат да бъдат купени на фотоизложбата в Областна администрация Хасково.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР