Областният управител на Добрич Красимир Кирилов е с положителен резултат

...
Областният управител на Добрич Красимир Кирилов е с положителен резултат
Коментари Харесай

Областният управител на Добрич е с коронавирус

Областният шеф на Добрич Красимир Кирилов е с позитивен резултат от PCR тест за ковид , оповестиха от Областния координационен щаб. Той е в положително общо положение, подложен е на домашно лекуване и е в изолираност.

В регионалната администрация към този момент са подхванати ограничения за стерилизация, открити са хората, контактували с Кирилов, и са сложени под карантина. Вечерта на 24 юли ще бъде осъществена цялостна стерилизация на постройката от лицензирана компания. Въвежда се и непоколебим надзор за достъп в регионалната администрация, показват от щаба. В постройката няма да бъдат допускани жители без персонални защитни средства. Отменят се всички планувани работни срещи, съвещания и събиране на комисии.

Комплексният център за обслужване на жители ще работи с естествен график като посетителите би трябвало да съблюдават противоепидемичните ограничения и обществена отдалеченост.

Областният шеф още веднъж приканва жителите да носят маски в затворени публични здания и публичния превоз и да съблюдават персонална хигиена. " Заболяването е измежду нас и от нас зависи да понижим записаните всеки ден случаи на болестта ", декларира Красимир Кирилов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР