Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова издаде заповед за

...
Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова издаде заповед за
Коментари Харесай

Премахват незаконни чадъри на плаж в Несебър

Областният шеф на Бургас проф. Мария Нейкова издаде заповед за изземване против компания, притежател на хотел в Несебър, за това че държи парцел – обществена държавна благосъстоятелност, безпричинно, разполагайки без правно съображение и без единодушието на страната чадъри и шезлонги в парцела. Става въпрос за плаж в Несебър, където притежател на хотел разположи чадъри и шезлонги.

Нейкова показва, че страната не е давала единодушие сдружението да държи плажната линия безплатно, нито пък е давала единодушие за слагане на чадъри и шезлонги на пясъка.

С издадената от регионалния шеф заповед сдружението се задължава да освободи държавния парцел от разположените в него чадъри и шезлонги до 8.00 часа на 22 август. При отвод от непринудено осъществяване на заповедта ще се пристъпи към наложително изземване на държавния парцел посредством освобождението му от разположените чадъри и шезлонги в наличието и със съдействието на органите на Министерство на вътрешните работи, допълват от регионалната администрация.

Издадената заповед може да се апелира в 14-дневен период от съобщаването й, като обжалването не стопира осъществяването на заповедта.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР