Областният управител и кандидат за кмет на Стара Загора от

...
Областният управител и кандидат за кмет на Стара Загора от
Коментари Харесай

Кандидат кмет на Валери Симеонов нарушава драстично закона! Гергана Микова се възползва от държавната си длъжност по време на избори!- снимки и документи

Областният шеф и претендент за кмет на Стара Загора от партията на Валери Симеонов Гергана Микова е нарушила през днешния ден фрапантно закона. Според разпоредбите на Изборния кодекс, същата би трябвало да е в отпуск по време на изборите, само че бдителни жители ни алармираха, че това не е по този начин. Още през вчерашния ден съгласно жителите Микова е пристигнала в гр.Одрин Р.Турция, с цел да вземе присъединяване в държавната делегация водена от министъра на културата Боил Банов на празника по случай 150-годишнината на православната черква в Одрин „ Св. Константин и Елена “. Според очевидци на събитието Микова от самото начало се държала съмнително и избягвала обективите на камерите и фотоапаратите. Все отново е била запечатана на фотография като част от държавната делегация. Ето и фотография, на която Микова е обградена с алено:

Гражданите, които алармираха разясняват, че Микова е била возена от служебния автомобил към администрацията на регионалния шеф на Стара Загора, какъвто в действителност е самата тя. Оказва се, че Микова е направила и още едно нарушаване, защото същата не е заявила получен заем от частно лице за

12 900 (дванадесет хиляди и деветстотин лева) който предстои на наложително обявление пред КПКОНПИ и Национална агенция за приходите. Наша инспекция на обществената декларация на Микова откри, че заемът не е заявен, а ето и линк към самата декларация: https://register.caciaf.bg/2019/521E107F-4ACB-468D-8D36-08457B962AC594746.xml Би Нюз разполага с контракта за даване на заема, както и с потвърждаването му за правота от заемодателя, като прецизираме, че сумата е преведена по банков път в сметката на Микова ето и контракта за приемането на заема:

Би Нюз чака след тази обява ЦИК и КПКОНПИ да се самосезират и да приложат закона с цялата му суровост! За да потвърдим достоверността на присъединяване на Микова в Одрин публикуваме и поста на българското посолство в Р. Турция в обществената медия Facebook. На първата фотография Микова се е сгушила сред посланикът ни Надежда Нейнски и министъра на културата Боил Банов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР