Областният управител благодари за Купата на България Хиляди фенове посрещнаха

...
Областният управител благодари за Купата на България Хиляди фенове посрещнаха
Коментари Харесай

Купата на България остава в Пловдив поне година ВИДЕО

Областният шеф благодари за Купата на България Хиляди почитатели посрещнаха трабанта на Локото СНИМКИ и ВИДЕО Еуфория! Купата дойде пред общината ВИДЕО

Купата на България остава в Пловдив минимум година. Трофеят, извоюван от футболистите на Локо Пд след победа с 1:0 против безконечния противник Ботев, бе посрещнат от черно-белите почитатели с доста викания и димки. Мястото, на което бе показана по този начин чаканата от ентусиастите купа, бе терасата на общината. Площадът пред пеещите фонтани събра над 7000 фена.

Част от тях съумяха да я зърнат даже и за момент малко по-рано. Това бяха най-заклетите ентусиасти, които потеглиха дружно с тима от стадион Локомотив към общината. Шествието бе предвождано от трабантчето, с което преди 15 години черно-белите честваха шампионската купа на България. На предната седалка бе притежателят на клуба Христо Крушарски. „ Това е една сбъдната фантазия за всички нас. Сигурна съм, че никои не е спал и е чакал да пристигна моментът с шествието “, показа пред „ Марица “ Вирджиния Авджиева. Иван Вълов пък от 15 години не жиевее в родината, само че се прибира особено за финала.

Каква беше страстта от шествието и какво усещаха ентусиастите вижте във видеото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР