Областният съвет на СДС-Варна, избра нов председател, това е адвокат

...
Областният съвет на СДС-Варна, избра нов председател, това е адвокат
Коментари Харесай

СДС-Варна подготвя Регионална конференция на Североизточна България

Областният съвет на СДС-Варна, избра нов ръководител, това е юрист Коста Владимиров. Той заема мястото на доктор Янко Станев, който подаде оставка, откакто беше определен за зам.-председател на Съюз на демократичните сили. Адвокат Владимиров е 43-годишен, ръководител е на локалната организация на Съюз на демократичните сили в Провадия, общински консултант, ръководител е на непрекъснатата комисия по национално и европейско финансиране, взе участие в състава на комисията по финанси и бюджет в Общинския съвет в Провадия. За зам. Председател на Областния съвет на СДС-Варна беше определена Иванка Атанасова. Тя има дипломи по осведомителни технологии и по логика на психиката, както и дълготраен професионален опит като психолог в просветителната и в обществената сфера.

На съвещанието през днешния ден си членовете на Общинския съвет на СДС-Варна разпоредиха на съветниците на Съюз на демократичните сили във варненския Общински съвет да поддържат бюджета за 2022 година, препоръчан от кмета Иван Портних. Участниците в съвещанието разискаха нестабилната политическа конюнктура в страната и се сплотиха към обща позиция, осъждаща репресивните действия  на кабинета Петков.

СДС-Варна стартира подготовка за Регионална конференция на Североизточна България, която ще се организира на 23 май. Същия ден е планувано в регион Аспарухово да бъде открит офис на варненския евродепутат Александър Йорданов. Наред с тези конгреси СДС-Варна се приготвя за присъединяване в идния конгрес на ЕНП при започване на юни.

Участниците в съвещанието разискаха и ще предложат на националните органи на Съюз на демократичните сили посоките за разширение на консервативно-патриотичните политики на синята партия според решенията на националната конференция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР