Областният съвет на Съюза на ветераните от войните във Видин

...
Областният съвет на Съюза на ветераните от войните във Видин
Коментари Харесай

Ветераните от войните почетоха загиналите в Сръбско-българската война /снимки/

Областният съвет на Съюза на ветераните от войните във Видин бе хазаин на зонална среща, на която участваха представители на Областните препоръки на ветераните от войните от Враца, Плевен и София. Гостите посрещна заместник-кметът Борислава Борисова.
"По мотив зоналната среща по отношение на семейството на град Видин, да ви поздравя от името на кмета на Община Видин доктор Ценков ", сподели тя.
Членовете на съюзите на ветераните сервираха цветя пред паметника на Скърбящия войник във Видин. Пред героите се поклони и доцент Софи Пинкас от Централния директорски Съвет на съюза на ветераните:
"Ние- ветераните, с болежка в сърцето се опираме до мраморните плочи на нашите герои. Покланяме се и почитаме тяхната всеотдайност. "
Срещата е във връзка годишнина от братоубийствената Сръбско- българската война от 1885 година, сподели Митко Иванов- ръководител на ревизионната комисия в Областния съвет на ветераните от войните в град Видин:
"Среща за поддържане на традициите, да не се не помнят ветераните, с цел да могат и поколенията след нас да ценят всичко това. "
Във Военния клуб ветераните организираха среща за обмяна на опит.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР