Областният съвет на ДПС-Кърджали благодари на всички активисти от района,

...
Областният съвет на ДПС-Кърджали благодари на всички активисти от района,
Коментари Харесай

ДПС-Кърджали благодари на активистите за подкрепата в парк Росенец

Областният съвет на ДПС-Кърджали благодари на всички деятели от региона, които отидоха в парк "Росенец ", с цел да заявят поддръжката си за почетния ръководител Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от. Това се споделя в публикувано от структурата известие.

В събота до Бургас са отишли над 700 души от 7-те общини в региона.

"Благодаря Ви за толерантността, мъдростта и човеколюбието, което притежавате. Благодаря Ви и за това, че не се поддадохте на провокациите. На процедура показахте, че точно Вие сте същинските демократи на нашата татковина ", съобщи регионалният водач на Движение за права и свободи.

Ахмед Доган с изказване от "Росенец "

Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от, който не обича общественото пространство, този път се появи пред последователите на Движение за права и свободи, с цел да им благодари персонално. А благодарността бе обвързвана с това, че същия ден имаше самобитен митинг под формата на "масово вървене на плаж " пред летните сараи на Доган в парк "Ростенец ", който стана мотив за огромни полеми в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР