Областният съвет на БСП в Плевен издигна за кандидат-градоначалник в

...
Областният съвет на БСП в Плевен издигна за кандидат-градоначалник в
Коментари Харесай

БСП издигна генерал за кметския стол в Червен бряг

Областният съвет на Българска социалистическа партия в Плевен издигна за кандидат-градоначалник в Червен бряг на идните локални избори о.р. ген. Петър Петров. Генералът бе главен участник в решаването на проблемите  с мостовете при Горник и Чомаковци, поради които 6 селища в община Червен бряг на процедура останаха откъснати от света. Ген. Петров оглави инициативния комитет на протестиращите поданици в региона и изведе митингите до сполучлив край.
„ Той потвърди, че е човек със мощно изразена гражданска позиция и възприятие за правдивост “, стимулира решението си Областният съвет на Българска социалистическа партия.
Ген. Петър Петров е ученик на ВНВУ „ Васил Левски “. Завършил е мотострелкови команден профил. Има научна степен „ лекар “ по специалността „ Организация и ръководство на въоръжени сили “. Защитил е магистърска степен по военни науки към кралския лицей на Лондонския университет.
Военната му кариера е предходна през командни длъжности в 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово, в Многонационална бригада „ Югоизточна Европа “ и във 2-ра Тунджанска механизирана бригада в Стара Загора. Бил е помощник-началник на щаба по цивилно-военното съдействие и партньорство в командването на взаимните сили на НАТО в Брунсум /Холандия/. Преди да се пенсионира през 2015 година е бил основен контрольор на Министерството на защитата.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР