Областният съвет на БСП в Кюстендил на свое заседание подреди

...
Областният съвет на БСП в Кюстендил на свое заседание подреди
Коментари Харесай

Социалистите в Кюстендил и Габрово наредиха листите си

Областният съвет на Българска социалистическа партия в Кюстендил на свое съвещание подреди претендентите си за народните представители в 48-то Народно събрание. Начело на листата на социалистите е досегашният народен представител Бойко Клечков, който е и регионален ръководител на партията в Кюстендил. След него се подреждат Даниел Каратов от Дупница, Даниела Борисова от " Екогласност ", Валери Радлев, общински консултант в Бобов дол. На пето място е юрист Йордан Тодоров, водач на Общинския съвет на Българска социалистическа партия в Кюстендил. На шеста и седма позиция са инж. Веселин Иванов от Дупница и Десислава Разсолкова, която е ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия в регионалния град. След тях е икономистът Габриела Стоилова.
Ясни са и претендентите за депутати на левицата за идните парламентарни избори в Седми многомандатен изборен регион - Габрово. След 13 години пауза партията най-сетне заложи на габровец за лидер на кандидатската листа и това е регионалният ръководител на Българска социалистическа партия в Габрово Валери Митов.
Второто място е за общинския консултант в Община Севлиево Станимир Стойчев, трети е Светослав Минчев, общински консултант в Община Дряново, а четвърти -  строителният инженер Иван Халачев от Трявна. Пета в листата е Татяна Йорданова, ръководител на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в Трявна, а шестото място е несъмнено за съдружен сътрудник или гражданска квота. Седми в листата е Генади Цитлакидис, общински консултант в Габрово, а последното осмо място е за гражданската квота или за съдружния сътрудник.
 

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР