Областният съвет на Българския червен кръст в Сливен обяви старта

...
Областният съвет на Българския червен кръст в Сливен обяви старта
Коментари Харесай

БЧК стартира коледната си благотворителна кампания в Сливен

Областният съвет на Българския червен кръст в Сливен разгласи старта на обичайна си коледна благотворителна акция.
Средствата, набрани по време на акцията, ще бъдат предоставени за закупуването на кувьоз за неонатологичното поделение на МБАЛ „ Д-р Иван Селимински”.
Бъдещите донори могат да се включат в самодейността, закупувайки картички, особено нарисувани за акцията. Техни създатели са шестокласничките от ППМГ „ Добри Чинтулов “ Веселина Гидикова и Евгения Георгиева – участнички в плана „ Деца оказват помощ на деца”.
Картичките ще се оферират от доброволци на БЧК в образователните заведения, на обществени събития, в администрациите и огромните магазини, както и в офиса на БЧК на ул.”Генерал Столипин” № 5.
Освен тази самодейност, обичайна коледна акция включва и набирането на дарения за коледни дарове за деца сираци и полусираци от сливенските учебни заведения, от центровете за настаняване от фамилен вид, от дневните центрове за деца и болничните заведения.
„ Нека в тези предпразнични и празнични дни да намерим време и опция, да отворим сърцата си за положителното и се включим в благородната самодейност, която ще се състои от 7 до 28 декември.
Да дарим на нуждаещите се внимание и помощ! Нека и тази година създадем празника за всички ни по-щастлив!”, се споделя в посланието на Областния съвет на БЧК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР