Областният председател на партия ДОСТ в Русе Бюлент Хасанов ще

...
Областният председател на партия ДОСТ в Русе Бюлент Хасанов ще
Коментари Харесай

Внуците на Нури Адалъ в листата на ДОСТ за Европейски парламент

Областният ръководител на партия ДОСТ в Русе Бюлент Хасанов ще бъде лидер на листата с претенденти за депутати в Европейския парламент. Листата бе записана в ЦИК още на 10 април, само че от партията не бързаха да я разгласят, тъй като останаха отворени за диалози с ромски организации и други партии със сходна идеология, оповестяват от пресцентъра на групировката.

„ Завърнах се в България с цел да основа семейство. Дълги години учих, а по-късно и работих в Обединеното Кралство, само че нали знаете, камъкът си тежи на мястото. Убеден съм, че би трябвало да се опитаме, и да работим, всеки по силите си, всички ние дружно с цел да помогнем на страната си да тръгне нагоре. Да създадем страната ни едно по-добро място за живеене “ сподели пред Дарик Бюлент Хасанов. Областният ръководител на Политическа партия ДОСТ, е приключил финанси във Англия, работил 5 години като вътрешен инспектор в огромна ИТ компания на Острова, след което се завръща в България с цел да сътвори семейство и продължи кариерата си.

На втората позиция след Хасанов е младежкият водач на партията Танер Алимолла. Следват Нуршен Адалъ, Ферид Садъков, Николай Тодоров, Хасан Хасанов и Фатма Паша. Изненадата в листата на ДОСТ са вниците на легендата Нури Адалъ, прекарал в комунистическите затвори над 26 години. Те са представители от област Кърджали, а този път Движение за права и свободи не включи в листата си за Европейски парламент представител от региона, апетитен за бастион на Доган.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР