Областният лидер на ВМРО-Пловдив Йордан Послийски е бил един от

...
Областният лидер на ВМРО-Пловдив Йордан Послийски е бил един от
Коментари Харесай

Важна клечка сред арестуваните при мощната акция в Басейнова дирекция-Пловдив

Областният водач на ВМРО-Пловдив Йордан Послийски е бил един от задържаните по време на профилираната акция в Басейнова дирекция, за която БЛИЦ първа заяви.

Послийски има консултантска компания по линия на плановете за екология и взаимоотношението с дирекцията.

Първо в БЛИЦ: Мощна интервенция на Гешев в Басейнова дирекция-Пловдив, има арести!

При акцията на спецпрокуратурата, КПКОНПИ и полицията са арестувани петима чиновници на Басейнова дирекция, въпреки органите на реда да не удостоверяват имената на задържаните.

Цветелина Кънева - директорката на дирекцията, бе един от доказаните арестанти, а тази заран тя бе пусната под парична гаранция.

Стефан Послийски е част и от локалния парламент в Пловдив от групата на Вътрешна македонска революционна организация.

Председателят на Общински съвет Пловдив Александър Държиков /ГЕРБ/ съобщи, че е доста изумен от ареста на общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Стефан Послийски, предава Марица бг.

Познавам го като правилен и деятелен консултант, изключително в областта на културата. На сесиите е деен и постоянно пледира за рационално и транспарантно разходване на обществените средства, разяснява Държиков.

В групата на Вътрешна македонска революционна организация в локалния парламент има още двама съветници - Димчо Петров и Иван Црънчев.

Градският водач на Вътрешна македонска революционна организация Борислав Инчев нито удостовери, нито отхвърли новината за задържането на Послийски. Пред "Марица " той съобщи, че ще разяснява откакто получи публична информация по случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР