Областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Варна, Иван

...
Областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Варна, Иван
Коментари Харесай

Иван Портних честити празника на Вълчи дол 


Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ и кмет на Варна, Иван Портних посети град Вълчи дол, по случай празника на града. С него бяха лидерът на листата на ГЕРБ за парламентарните избори, Даниел Митов, някогашният състезателен министър Красен Кралев, адв.Бранимир Балачев и други претенденти на партията за народни представители. Иван Портних честити празника на града и благодари на екипа на някогашния кмет Георги Тронков:

Честит празник, Вълчи дол!!!
На 4 септември се навършват 48 години от оповестяването на Вълчи дол за град. Тържествата с присъединяване на отбор „ Добруджа ”, с детско шоу, с концерт на Б.Т.Р. и Тони Дачева, с нестинарски танци бяха навън в спортния комплекс „ Петко Сираков ”.
По време на ръководството на кмета Георги Тронков от ГЕРБ в град Вълчи дол беше освежен басейнът, който цяло лято се употребява от децата в общинския център и прилежащите села, които се извозват гратис за задачата. Беше изработен и фитнес център.
Обновена беше и фамозната и единствена ски писта сред Карпатите и Стара планина. Пистата е подготвена и ще можем да караме ски по нея след няколко месеца.
Всички пътища от републиканската мрежа на територията на общината бяха главно реновирани.
Радвам се, че съм оказал помощ за всичко това и че съм част от този прелестен, можещ и ефективен екип.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР