Областният координатор на ГЕРБ - Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП

...
Областният координатор на ГЕРБ - Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП
Коментари Харесай

Областната организация на ГЕРБ-Благоевград със серия от дарителски кампании

Областният координатор на ГЕРБ - Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална, неговият сътрудник Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община и народните представители от региона организираха серия дарителски акции през последните дни. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Те осигуриха средства за ремонт на детското поделение в МБАЛ - Благоевград. 250 маски за многократна приложимост бяха дарени за потребностите на работещите в Спешно поделение - Благоевград, а още 200 маски бяха дарени на Областния действен щаб.

Общинари от ГЕРБ-Сандански подаряват половината от заплатите си за битка с COVID-19

След като стана ясно, че центърът по кръводаряване има потребност от климатик – подобен бе навреме обезпечен още веднъж от регионалната организация на ГЕРБ в Благоевград.

Дарение, включващо защитни средства за чиновниците и проби за разкриване на COVID-19, получи и УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР