Областната организация на ПП ““ в област Пловдив и всичките

...
Областната организация на ПП ““ в област Пловдив и всичките
Коментари Харесай

ИТН: Няма разцепление в структурите ни в област Пловдив


Областната организация на Политическа партия “ “ в област Пловдив и всичките общински структури в нея са единни. Членовете в тях работят интензивно и отговорно за  по-доброто настояще и бъдеще на страната.

Това обявиха в позиция от Има Такъв Народ във връзка изказванията на някогашния координатор на партията за пловдивската община „ Марица “ Петър Какалчев, който заяви, че цялата конструкция на Има Такъв Народ там напуща партията, написа " Дарик ".

„ Легитимността в „ “ е от изключителна значимост и има своето предпочитано значение. Петър Какалчев от дълго време не е координатор в политическата конструкция на партията в община Марица. В този смисъл той няма правото да приказва от името на структурата и партията. Важно е да се съобщи напълно изрично, че казаното от него не дава отговор на истината. Общинската организация на " " в " Марица " има настояща конструкция и законно определен координатор.

Областната конструкция и общинските организации на „ “ в Пловдивска област не престават да работят дружно и няма разединение “, допълват още в позицията си от Има Такъв Народ.

В пост в обществените мрежи Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в разяснява, че изнесената информация от някогашния координатор е неистина.

„ Това е истината. Т.е. това е моята дума и истината против думата на хора, които лъжат и тяхната неистина. Айде, да забележим в този момент кое е правилно и кое ще победи “, споделя още лидерът на Има Такъв Народ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР