Областната конференция в Ямбол преизбра Здравко Златаров за председател на

...
Областната конференция в Ямбол преизбра Здравко Златаров за председател на
Коментари Харесай

Здравко Златаров бе преизбран за председател на областната организация на АБВ в Ямбол

Областната конференция в Ямбол преизбра Здравко Златаров за ръководител на регионалната организация на АБВ.

Форумът излъчи осем делегати за отчетно-изборната конференция на Политическа партия АБВ през май.

Председателят на АБВ Румен Петков поздрави Златаров и актива на партията в Ямбол за същински ползотворната работа през годините и означи, че хората са най-ценният капитал на групировката.

В рамките на събитието бяха наранени и тематиките на деня и вероятните изходи от натрупващите се проблеми от друг темперамент, в основата на които в огромна степен стоят войната в Украйна и застоят, до който доведоха двете години на пандемия.

Румен Петков сложи фокус върху сигурността. Той означи, че Ямбол е измежду градовете у нас, най-силно наранени от украинските бежански потоци и това поражда редица въпроси – от позиция на обществената среда, адаптирането на бежанците към нашите условия на живот и гарантирането на сигурността и спокойствието на всички живущи в района, в това число български, съветски и украински жители.

Петков означи и сериозният принос на АБВ във формата, в който взе участие в ръководството – „ Българска социалистическа партия за България “, като акцентира работата в Министерството на туризма, Министерството на труда и обществената политика, на Министерство на регионалното развитие, както и на народния представител на АБВ в ПГ „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР