Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана е обявила

...
Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана е обявила
Коментари Харесай

Търсите работа? Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана обяви свободна позиция

Областната дирекция по сигурност на храните в Монтана е оповестила конкурс за работна позиция „ основен контрольор “ в отдел "Контрол на храните ", научи организация BulNews.
Кандидатите за работното място би трябвало да са пълнолетни неосъждани жители с минилана степен на обучение бакалавър и най-малко 2 години професионален опит.
С преимущество ще се употребяват претендентите с просветителна подготовка ветеринарна медицина или хранителни технологии.
Преднина пред останалите ще имат искащите с знания по Закона за Българска организация по сигурност на храните и Закона за храните.
Конкурсът ще се организира в два стадия. Първият от тях ще бъде отбрана на направена от претендента писмена разработка на тематика „ Официален надзор върху производството и предлагането на пазара на артикули от неживотински генезис и от скотски генезис, предопределени за консумация от индивида и от скотски генезис, непредназначени за консумация от индивида. “
Вторият стадий ще съставлява събеседване с претендент инспекторите.
Срокът за подаване на документи е до 17 февруари.
Кандидатурите ще се одобряват в деловодството на административната постройка на ОДБХ – Монтана, на адрес улица "Юлиус Ирасек " № 4
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР