Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен организира множество инициативи

...
Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен организира множество инициативи
Коментари Харесай

Ето как ОД на МВР - Шумен работи за подобряване на пътната безопасност

Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Шумен провежда голям брой начинания за възстановяване на пътната сигурност, в това число два кино лентата, снимани през 2022 година Това заяви за Българска телеграфна агенция представителят на полицията в регионалния град Ася Йорданова. 

През април, преди абитуриентските балове, разпространихме филм срещу неразумното шофиране и съдбовните последици от него, с който започнахме своя акция за пътна сигурност, ориентирана към млади и бъдещи водачи. Във кино лентата приказват пътни служители на реда и публицисти, които постоянно са измежду първите пристигнали на пътните катастрофи. „ Техните думи, разкази и прекарванията на някои от тях и като потърпевши, мисля, че са от извънредно значение. Журналистите са тези, които оказват помощ да се образува публичното мнение, техните послания се чуват и, уповавам се, помнят. За следващ път те потвърдиха, че са обществено ангажирани с проблем, който надалеч не е единствено на територията на област Шумен “, означи Йорданова. 

Тя напомни, че ОДМВР-Шумен през декември 2022 година стартира и самодейност за предварителна защита на зависимостите измежду младежите за да притегли вниманието на младите и дейни водачи. Поставеният акцент бе за недопускане на шофиране след приложимост на наркотични субстанции и техни аналози, като бе сниман и филм, в който се демонстрира какви са следствията при шофиране след приложимост на наркотични субстанции. Инициативата бе продължение на дългогодишна превантивна акция по пътна сигурност в област Шумен „ Шофирайте рационално! Животът е с преимущество! “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР