Областната дирекция на МВР във Враца обяви обществена поръчка за

...
Областната дирекция на МВР във Враца обяви обществена поръчка за
Коментари Харесай

Търсят кой да ремонтира сградата на обласнтата дирекция на МВР във Враца

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца разгласи социална поръчка за главен ремонт на постройките, предоставени й за ръководство, научи организация BulNews.
От дирекцията обезпечават цялостен достъп до цялата документи за присъединяване в процедурата на електронната си страница.
Основен ремонт ще се прави на административната постройка на регионалната дирекция на полицията на улица „ Поп Косто Буюклийски” №10 във Враца, постройката на бранш „ Пътна полиция “, както и пространствата на районните ръководства във Враца, Роман, Бяла Слатина и Оряхово.
Прогнозната стойност на публичната поръчка е в размер до 105 921.60 лв. без Данък добавена стойност. Предложената стойност за осъществяване на поръчката не може да надвишава прогнозната, показват от дирекцията. В случай, че участник предложи цена за осъществяване на поръчката по-висока от избрания финансов запас, ще бъде отхвърлен от присъединяване в процедурата.
Срокът за осъществяване на строително ремонтните работи е 30 календарни дни и стартира да тече от датата на влизане в действие на контракта за осъществяване.
За да се срещнат участниците с особеностите на осъществяването на главния ремонт, е наложително осъществяването на оглед на обектите, в противоположен случай се отстраняват от присъединяване в процедурата, допълват униформените.
Огледът на обектите ще се извърши в интервала от 21 до 28 август от 9.30 до 11.30 часа и от 14 до 16 часа след предварителна поръчка.
Допълнителна информация за публичната поръчка може да се откри на страницата на регионалната дирекция на полицията във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР