Областната дирекция на МВР във Видин обяви конкурс за старши

...
Областната дирекция на МВР във Видин обяви конкурс за старши
Коментари Харесай

Няма време! МВР-Видин си търси спешно старши експерт

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин разгласи конкурс за старши специалист, научи организация BulNews. Позицията е за бранш „ Български документи за идентичност “, а длъжността е технолог-администратор.
Задачата на бъдещия чиновник е да управлява и проучва софтуерните процеси по обслужване на експлоатираните автоматизирани осведомителни системи, както и да реализира надзор по съблюдаване на софтуерния ред. Той ще би трябвало да създава разновидности и внася оферти за възстановяване ръководството и организацията на работа по направление на активност, да провежда правенето на статистически доклади, да сформира актове за установяването на административни нарушавания по Закона за българските персонални документи.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с професионален опит от най-малко една година и V младши сан. Допълнително претендентите би трябвало да дават отговор на условията по Закона за държавния чиновник и да имат или да получат позволение за достъп до класифицирана информация до равнище на сигурност „ Секретно “ по Закона за отбрана на класифицираната информация.
Заплатата за длъжността започва от 600 лв..
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление, а крайният период за кандидатстване е до 31 март.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР