Областната дирекция на МВР в Монтана съобщи подробности за трагичния

...
Областната дирекция на МВР в Монтана съобщи подробности за трагичния
Коментари Харесай

МВР излезе с подробности за тежката катастрофа край Берковица, при която загина жена

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана заяви детайлности за трагичния случай край Берковица, при който почина жена.
Както първо BulNews.bg заяви, произшествието стана към 14.30 часа в местността Сечен камък, малко преди село Комарево. 48-годишна жителка на село Бързия управлявала лек автомобил "Тойота Ярис " с монтанска регистрация в посока София. Те обаче се движела с несъобразена по отношение на профила на пътя скорост. На ляв завой и при влажен асфалт дамата навлязла в лентата за насрещно придвижване. В този миг от там идвал бус "Фолксваген Транспортер " със софийска регистрация. Водачите не съумели да избегнат удара и се сблъскали челно.
В резултат на ПТП-то тежко потърпевша дамата. Тя незабавно е вдигната с кола за спешна помощ към монтанската болница, където по-късно е умряла.
Водачът и пасажерът от товарния автомобил – двама столичани надлежно на 45 и 58 години, също са откарани в болница. Направен им е медицински обзор, при който е открито, че водачът е с фрактура на 2 лумбални прешлена, а пасажерът – с 4 счупени ребра, счупена дясна ключица и коремна травма. Пострадалите са оставени за лекуване в хирургичното поделение, със междинна телесна щета, без заплаха за живота.
На лидера на буса е осъществена проба за алкохол, която е негативна. На умрялата жена ще бъде взета кръвна проба от правосъден доктор.
На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативно-следствена група на полицията в Берковица. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР