Областната дирекция на МВР в Монтана обяви обществена поръчка за

...
Областната дирекция на МВР в Монтана обяви обществена поръчка за
Коментари Харесай

Полицията в Монтана търси кой да поддържа автопарка ѝ за 265 бона, вижте какви коли карат ченгетата

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана разгласи социална поръчка за поддръжка на автопарка на полицията, научи BulNews.bg.
Предметът на процедурата е техническо обслужване и ремонт на извънгаранционни коли и мотоциклети, стопанисвани от дирекцията, с включени аварийни елементи, материали и консумативи, както и обвързваните с тях действия по даване на услугата пътна помощ. Прогнозната стойност е 265 000 лв..
Извънгаранционното обслужване включва диагностика, реглаж, горивна уредба, запалителна уредба, ел. апаратура, съединител, предавателни и раздатъчни кутии, ходова част, кормилно ръководство, спирачна уредба, вентилационно-отоплителна и климатична апаратура, хидравлична система и други възли и елементи от окомплектовката на автомобила, доставка на гориво-смазочни материали и други консумативи, свързани с изброените действия. В поръчката влизат и други действия, свързани с възобновяване техническата редовност на автомобила, като тенекеджийски поправки, бояджийски и тапицерски услуги и други.
Срокът за осъществяване на оглед за определяне на нужните поправки е не по-късно от 2 часа от приемане на автомобила в сервиза. Отстраняването на зародили проблеми би трябвало да се реализира до 1 работен ден от осъществяване на огледа при леки повреди и до 7 дни за съществени поправки или при тежко повредени транспортни средства, когато е нужна цялостна диагностика и замяна на авточасти. Гаранционният период е най-малко 12 месеца или 10 000 км пробег.
Обществената поръчка се разпорежда въз основа на стопански най-изгодна оферта. Кандидатите могат да подават своите предложения до 9 май.
Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи има 56 транспортни средства, излиза наяве от документите по публичната поръчка. Ето ги:
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР