Областната дирекция на МВР в Монтана обяви обществена поръчка за

...
Областната дирекция на МВР в Монтана обяви обществена поръчка за
Коментари Харесай

МВР-Монтана търси на кой да даде над 150 бона за ремонт на автопарка си

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана разгласи социална поръчка за поддръжка и ремонт на автопарка си, научи организация BulNews. Поръчката е за поддръжка, настоящ и главен ремонт на извънгаранционни коли и мотоциклети от автопарка на дирекцията, с включени аварийни елементи, материали и консумативи, нужни за осъществяването им за период от една година.
Прогнозната стойност на поръчката е 156 000 лв. с Данък добавена стойност, като изискването към мераклиите, които ще усвояват въпросните средства, е да имат база на територията на града. Сроковете за осъществяване на ремонтите също са избрани авансово от дирекцията. За осъществяване на леки поправки е планувано колата да е в сервиза 1 работен ден. За тежки поправки срокът е до 7 работни дни. Гаранционинят период, в случай че производителят не дава период или гаранция, би трябвало да е най-малко 24 месеца или 50 000 километра пробег. Избраният реализатор би трябвало да предлага и услугата „ Пътна помощ “.
Автопаркът на полицията в Монтана се състои от 51 леки автомобила, 5 лекотоварни автомобила, 3 товарни специфични автомобила и един мотоциклет.
Срокът за приемане на офертите е до 9 май, а отварянето им ще бъде на 13 май от 10 часа в постройката на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Критерият за избор на реализатор ще бъде препоръчана най-ниска цена, разясняват от дирекцията.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР