Областната дирекция на МВР в Монтана излезе с официална информация

...
Областната дирекция на МВР в Монтана излезе с официална информация
Коментари Харесай

МВР излезе с подробности за запаления автопарк на зам.-кмет от Северозапада

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана излезе с публична информация за запалените тази нощ коли на заместник-кмета на Бойчиновци Таня Петрова.
Палежът е осъществен към 2 часа. Пламнали 2 леки автомобила „ Опел Вектра” с монтанска регистрация, благосъстоятелност на 41-годишната зам.-кметица, която е родом от село Портитовци, и 20-годишната й щерка. Автомобилите са били паркирани пред дома на фамилията в Бойчиновци.
Съседи съобщили на собственичката и брачна половинка й, че горят леките им коли. Жената подала сигнал на тел. 112, а брачният партньор й благодарение на съседите се пробвали да изгасят пожара.
Почти изцяло е изгорен "Опел "-ът, благосъстоятелност на зам.-кмета, паркиран пред входната врата на парцела им. Вторият автомобил, благосъстоятелност на дъщерята на фамилията, е с изгоряла пластмасова решетка под предния панорамен прозорец, обгорели ляв челен калник, ляв подкалник, пластмасов предел под предната лява врата и други вреди. Във вътрешната част на автомобила няма следи от пожар.
От неизгорялата част на решетката е конфискувана пръчка с намотан в единия й край парцал. Бързата интервенция на брачна половинка и съседи предотвратили нанасянето на по-големи вреди по втория автомобил.
Таня Петрова е заела основния пост в община Бойчиновци едвам преди месец, научи BulNews.bg. Преди това тя е била кмет на родното си село Портитовци. Атаката против нея е странна, защото очевидно за толкоз малко време тя е съумяла да си сътвори врагове.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията в Монтана и екип на пожарната. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР