Областната дирекция на МВР в Бургас продължава да издирва 53-годишния

...
Областната дирекция на МВР в Бургас продължава да издирва 53-годишния
Коментари Харесай

Мистерията с известния борец от близкото минало, става все по-зловеща! Убит е заради имане или пък Коджа кая е...

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас продължава да търси 53-годишния Васил Канев Канев, който е в неопределеност от 1 юли. Както БЛИЦ към този момент писа околните на някогашния герой от предишното подозират, че той е погубен от свои познати поради заровено богатство.

По последни данни по време на изгубването си Канев се намирал в землището на руенското село Ясеново и по-специално в местността Коджа кая.

" Коджа кая или Голямата канара се намира сред селата Билка, Снежа и Ясеново. Редовно идват иманяри там. Редовно ги хващат. Идват от цялата страна, най-често от Варненско. Не знам какво намират, само че щом идват, значи има нещо там. Не сме имали до момента сходен случай – на загубен човек ", сподели пред Дарик кметът на община Руен Исмаил Осман.

По думите му местността не е мъчно налична. В региона има и няколко туристически пътеки.

В издирването на Васил са се присъединили и доброволци от околните села. Те са претърсвали с фенери и елементи и пещера, която е покрай Коджа кая, тъй като имало информация, че бургазлията е влезнал в нея.

Претърсването обаче не е дало резултат. Издирването на 53-годишния Канев продължава.

МВР приканва жителите, разполагащи с някаква информация по отношение на местонахождението на Васил Канев, да оповестят неотложно на тел. 112 или в най-близкото отделение на полицията.

Mъжът е на забележима възраст 50-55 години; растеж – 165 см.; телосложение – нормално; коса – прошарена, къса; очи – кафяви; облекло: синьо шушляково яке, черни обувки, сива фланелка с пай ръкав.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР