Областната дирекция на МВР в Бургас има нов директор, съобщиха

...
Областната дирекция на МВР в Бургас има нов директор, съобщиха
Коментари Харесай

Рокада на върха в МВР-Бургас, граничен полицай е новият шеф

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас има нов шеф, оповестиха от вътрешното ведомство. Това е досегашният началник на Гранична полиция в Драгоман старши комисар Радослав Сотиров.

Той бе показан през днешния ден пред управлението на крайморската дирекция от основния секретар на Министерство на вътрешните работи – основен комисар Ивайло Иванов. Досегашният шеф на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов е преназначен на друга служба в системата на Министерство на вътрешните работи.

Той благодари за напъните, положените досега от чиновниците на бургаската полиция, като изрази вярата си, че постигнатите резултати в една от най-тежките и динамично изменящи се регионални дирекции, ще бъдат надградени с нови хрумвания и метод.

Старши комисар Радослав Сотиров е роден на 2 март 1975 година. Завършил е компетентност „ Право ” в Югозападния университет „ Неофит Рилски ” – Благоевград, а на работа в системата на Министерство на вътрешните работи е от 1995 година, като поредно е минал през разнообразни длъжности в Районно ръководство – Перник, зам. шеф на РДГП – Смолян, зам. шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, шеф на РДГП Елхово и шеф на РДГП Драгоман.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР