Областната дирекция на МВР излезе с подробности за тежката катастрофа,

...
Областната дирекция на МВР излезе с подробности за тежката катастрофа,
Коментари Харесай

МВР излезе с подробности за тежката катастрофа на Космос във Враца

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи излезе с детайлности за тежката злополука, станала късно нощес във Враца. Както първо BulNews.bg заяви, две коли се натресоха челно на кръстовището сред ул. "Екзарх Йосиф " и бул. "Демокрация ", познато на врачани като "Космос ".
Инцидентът е станал към 23 часа. Лек автомобил „ Мерцедес “, ръководен от 31-годишния И.Х. от Враца, се движел откъм пожарната в посока автогарата. Когато излязъл на кръстовището обаче бил затрит от „ Ауди “, което идвало откъм площад "Македония " /Суми/ и било карано от 20-годишен юноша с букви П.Б.
След удара и двете коли, които са с врачанска регистрация, се запалили. Очевидци подали сигнал на тел. 112 за помощ. На мястото на случая неотложно пристигнали две пожарни, които угасили колите.
За благополучие няма съществено потърпевши хора при произшествието. Две коли за спешна помощ извозили младежите от „ Ауди “-то към болничното заведение за спомагателни прегледи, защото не се чувствали добре. Единият от тях - 20-годишният А.С. от Рогозен, е оставен за лекуване с комоцио. Шофьорът на „ Мерцедес “-а се е отървал без пострадвания.
И двамата участници в ПТП-то а тествани за приложимост на алкохол, като пробите им са негативни. От полицията са безапелационни, че повода за злополуката е лишаване на преимущество от страна на младежа зад кормилото на "Ауди "-то.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР