Областната администрация във Видин обяви свободно работно място за позицията

...
Областната администрация във Видин обяви свободно работно място за позицията
Коментари Харесай

Областната администрация във Видин си търси старши експерт

Областната администрация във Видин разгласи свободно работно място за позицията старши специалист, научи организация BulNews. Позицията е за отдела за държавна благосъстоятелност, устройство на територията, съгласуваност и административен надзор.
Задачата на старшия специалист е да управлява и координира активността в администрацията, да пази държавните ползи при непозволено прилагане на парцели и движими движимости - държавна благосъстоятелност. Той ще би трябвало да прави и прецизен надзор по законосъобразността на решенията на общинските препоръки на територията на област Видин.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с V младши сан и най-малко една година професионален опит. За предпочитане е претендентите да са приключили „ Социални, икономически и правни науки “, с професионални посоки по обществена администрация, стопанска система, стопанско ръководство, бизнес администрация и други.
Минималният размер на главната заплата за длъжността е 600 лв..
Конкурсът ще се организира на два стадия – решение на тест и изявление. Срокът за подаване на документи е до 9 септември.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР