Областна администрация Перник е с нов зам.-областен управител. Със заповед

...
Областна администрация Перник е с нов зам.-областен управител. Със заповед
Коментари Харесай

Назначиха нови зам.-областни управители на Перник и Кюстендил

Областна администрация Перник е с нов зам.-областен шеф. Със заповед на служебния министър-председател Гълъб Донев на мястото на освободената Ива Борисова е назначена Илинка Никифорова, съобщи БНР.

Никифорова е с дълготраен управнически опит. Ръководила е дирекция " Образование и просвета " в община Перник, била е зам.-кмет по времето на починалата Росица Янакиева, както и зам.-областен шеф от квотата на АБВ при второто държавно управление на Бойко Борисов.

При встъпването си в служба Илинка Никифорова е изразила вяра за добра и ползотворна взаимна работа с екипа на администрацията.

Валентина Караганова е назначена за зам.-областен шеф в Кюстендил, тя заменя досегашният зам.-областен шеф Любомир Терзийски, който беше назначен при кабинета " Петков ", обвързван е с " Продължаваме промяната ".

Караганова е магистър, компетентност " Публична администрация " в ЮЗУ " Неофит Рилски ". Притежава спомагателна специализация " Европейска административна процедура ". Дългогодишен чиновник в общинска администрация на Дупница, където е заемала разнообразни позиции, както и дълготраен секретар на НЧ " Ген. Георги Тодоров " в Дупница.

От 2019 година досега е общински консултант в Общински съвет-Дупница. Родена е през 1973 година

В осведомителното известие за назначението не се споделя нищо за партийната и принадлежност или да е обвързвана с партия или коалиция.

От второто служебно държавно управление на Стефан Янев има единствено един зам.-областен шеф в Кюстендил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР