Областна администрация, Областно пътно управление, ЕВН и общините са в

...
Областна администрация, Областно пътно управление, ЕВН и общините са в
Коментари Харесай

Тежка е обстановката в Пловдивско, стотици са на тъмно

Областна администрация, Областно пътно ръководство, ЕВН и общините са в непрекъсната връзка и се работи за разчистване на пътищата и премахване на зародилите проблеми, заяви регионалният шеф Дани Каназирева.

През цялата нощ дежурни екипи са били на терен, през днешния ден работата продължава в обитаемоте места, където има сигнали и зародили проблеми.

В общините Асеновград, Карлово, Брезово, Родопи, Първомай има села с прекратено електрозахранване и се работи по възобновяване му. До края на деня се чака да бъде възобновено във всички обитаеми места в региона.

Всички пътища на територията на региона са проходими при зимни условия, като се изключи прохода Троян-Кърнаре, който е затворен. Временно е затворен пътят Пловдив – Лилково заради паднали дървета във високата част, които се разчистват от Областно пътно ръководство и Община Родопи и ще се обезпечи достъп на екипите на ЕВН, с цел да възстановят електрозахранването на селата Ситово, Лилково и Бойково.

В момента с техника се разчиства и пътя Перущица –Скобелево, като машините ще продължат към селата Чурен и Връховръх.

Пътят за х.Здравец и всички останали пътища в Родопите сега се обработват срещу замръзване. Допълнително се почиства пътят Асеновград-Кърджали, заради огромното навяване на сняг.

Автомагистрала Тракия е почистена и е обработена срещу замръзване. Всички пътища от първостепенната и второстепенната основна пътна мрежа са обработени срещу замръзване и са почистени. Пътищата ще се обработват, с цел да може да се обезпечи естественото им действие. Това заяви шефът на Областно пътно ръководство инж. Йордан Калев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР