Областна администрация и Община Варна търсят варианти да превърнат Кометата,

...
Областна администрация и Община Варна търсят варианти да превърнат Кометата,
Коментари Харесай

Търсят варианти да превърнат Кометата във Варна в атракцион

Областна администрация и Община Варна търсят разновидности да трансфорат Кометата, закотвена на брега до "Аспаруховия " парк, в атракцион. Друга изгода от нея не може да се извлече. Това съобщи регионалният шеф на Варна Стоян Пасев.

Пасев пуснал Кометата на търг поради нейното положение. По думите му мястото, където се намира оборудването, е било обект на голям брой палежи. Съоръжението не може да се опази и от клошари и наркомани.
6
Размерите на Кометата не разрешават нейното преместване. Заради скъпото превозване не може да се откри и компания, която да я съобщи за остаряло желязо.

Плавателният съд, употребен в миналото за разходка, беше заведение. Впоследствие наемателят се отхвърли. Няма по какъв начин Кометата да бъде възобновена и да вози пасажери. Не мога да схвана по каква причина кометата е благосъстоятелност на регионалния шеф. Някога е била благосъстоятелност на Българска комунистическа партия. Явно заради тази причина собствеността е вменена на регионалния шеф, съобщи Стоян Пасев.

Зоната, върху която е ситуиран плавателният съд, е трансферирана на Община Варна, добави регионалният шеф на града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР