> Областен управител на Област Варна - г-н Стоян Пасев,Председател

...
> Областен управител на Област Варна - г-н Стоян Пасев,Председател
Коментари Харесай

Kaufland откри петия си хипермаркет във Варна с асортимент от близо 15 000 продукта

 > Областен шеф на Област Варна - господин Стоян Пасев,Председател на Управителен съвет на Kaufland България - господин Иван Чернев,Управител на петия хипермаркет на Kaufland във Варна - Спас Цветков,Директор " Продажби и ръководство на веригата на доставки " - господин Евгени Гайдов (отдясно наляво)
" Варна беше един от първите градове, в които отворихме порти преди 14 години. Днес точно тук откриваме 60-ия ни хипермаркет в страната, който е пети за града. Това за нас не са просто числа, а резултат от доверието на нашите клиенти, което ни разрешава да се развиваме и растем. Тук създадохме най-модерния ни обект, построен напълно съгласно концепцията ни за оптимално улеснение на потребителите, още по-добра работна среда и в унисон с най-новите екологични стандарти “, разяснява Иван Чернев, Председател на Управителния съвет на Kaufland България.

Хипермаркетът разполага с малко над 5200 кв.м. застроена повърхност, от които близо 2900 кв.м. са комерсиална повърхност. Паркингът включва близо 230 паркоместа. Обектът дава отговор на най-новите стандарти за екологично и енергийно дейно строителство и е оборудван със системи, щадящи околната среда.

Петият хипермаркет на Kaufland във Варна включва близо 15 000 продукта в непрекъснатия си подбор, от които над 12 000 са хранителни артикули, а над 2000 – нехранителни.

Важна част от предложенията са личните марки на Kaufland, които доближават над 2200 продукта в новия обект.

Витрината с обслужване предлага пресен избор от близо 300 продукта, измежду които прясно месо, риба от района, месни специалитети, сирена и деликатеси. Собствената пекарна на компанията пък предлага близо 70 прясно приготвени самун и тестени произведения всеки ден. Свежите оферти в петия хипермаркет Kaufland във Варна включват и богат избор от над 190 деликатно подбрани сортове плодове и зеленчуци, подправки и цветя.

Като правилен и резистентен сътрудник на българските производители, Kaufland работи с общо 23 производители от района на Варна. За 16 от тях дава народен пазар. 230 са продуктите, създадени в района на Варна, които клиентите на компанията могат да намерят в обектите в града. Само в новия хипермаркет могат да се открият над 100 локални оферти.

Част от тях са фермерските артикули, показани в особено обособения за задачата " Фермерски пазар “ в обекта. Всички те са от дребни фамилни ферми от района, с които Kaufland си партнира. Към момента се компанията предлага 28 висококачествени фермерски продукта от 6 районни производители.

Друга значима част от асортимента на новия обект образува разнообразието от биопродукти, които компанията предлага. Броят им e 380 биопродукта, включително оферти без глутен, без лактоза и артикули за вегани. Част от тях са включени в особено самостоятелен био ъгъл директно до входа на хипермаркета.

Близо до входа на най-новия хипермаркет Kaufland в града са ситуирани пекарната и витрината “To-Go " с храна и питиета за у дома или офиса, с цел да бъдат оптимално улеснени клиентите в динамичното им всекидневие. Хипермаркетът разполага със особено създадена за веригата дизайнерска навигационна и осветителна система, която улеснява пътя на потребителя до мечтаните артикули. По-широките коридори и по-ниските лавици със артикули пестят време и дават опция за бърз достъп до касите от всяка точка на магазина.

В новия обект клиентите могат да открият и личните текстилни фешън линии на компанията като Kuniboo за най-малките, Hip&Hopps за подрастващите, Oyanda за дамите и Townland за господата. За да подсигурява високото качество на текстила си, за направата му компанията употребява нишки от био памук, сертифициран по Глобалния стандарт за органически текстил – GOTS*. Това значи, че при обработката на ръчно подбрания органически памук не са употребявани нездравословни за околната среда субстанции като химикали, изкуствени торове, хлор, пестициди и други.

Това е първият хипермаркет на Kaufland България в града и втори в страната с напълно стъклена входна фасада, която разрешава още по-голям достъп на естествена светлина. Функционалният и съвременен интериор е основан с мисъл за по-лесната  , бърза и интуитивна ориентировка измежду голямото многообразие от качествени и свежи артикули.

Сградата е с новаторска " зелена “ климатична система, която комбинира отопление и изстудяване. Тя не употребява горива, а остатъчната топлота от хладилните витрини и пространства, с цел да отоплява през зимата и разхлажда през лятото. Хипермаркетът има и последно потомство LED осветяване. Всички енергийно ефикасни технологии са за да бъде понижен въглеродният отпечатък до най-малко и са в подтекста на поредната политика на Kaufland България за грижа към природата.

С петия хипермаркет във Варна Kaufland България открива в града 90 нови локални работни места. Така екипът на компанията в морската столица към този момент наброява общо над 600 индивида. Компанията се грижи да сътвори положителни работни условия и атмосфера с удобни и просторни обществени пространства, ергономични и комфортни касови маси, както и усъвършенствана логистика при зареждане на стоките. Компанията е постоянен шеф, който дава благоприятни условия за стабилно кариерно развиване и доста положителни условия на труд – конкурентно възнаграждение и необятен пакет от обществени придобивки.

Социалната отговорност е залегнала в цялостната бизнес тактика на Kaufland България. Като приближен сътрудник на българските фамилии Kaufland България освен предлага качествени артикули, само че изключително държи на грижата за най-малките. Ето за какво по случай откриването на най-новия си обект във Варна компанията подари 100 детски подаръчни комплекта на отделението по неонатология към МБАЛ " Света Анна-Варна “. Те включват дерматологично тествани и качествени бебешки артикули от нужда за всяко новородено и неговите родители.

До момента Kaufland България е вложила 135 милиона лв. в енергийно-ефективно строителство и рационализация на обектите си във Варна, удобството, качествения и разнороден подбор. От стъпването си на българския пазар компанията се трансформира в важен фактор и тласък на националната и районна стопанска система и инфраструктура по места с обща стойност на вложенията от над 1.4 милиарда лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР