Областен информационен център - Враца посрещна осем участника в Деня

...
Областен информационен център - Враца посрещна осем участника в Деня
Коментари Харесай

ОИЦ -Враца с нови управители и експерти за един ден

Областен информативен център - Враца посрещна осем участника в Деня на Мениджър за един ден. Учениците от врачанските учебни заведения СУ „ Козма Тричков “, СУ "Васил Кънчов " и ПТГ "Никола Й. Вапцаров заредиха офиса с доста сила.
За пета поредна година екипът на центъра посреща искащи участници от самодейността на Джуниър Ачийвмънт. Младите фрагменти се срещнаха с правилата на Кохезионната политика, главните оперативни стратегии и техните насочености. След опознаването на главните действия на ОИЦ – Враца, учениците създадоха зелени, нови софтуерни хрумвания по тематика: „ Околна среда “ в неподготвено съревнование, образуваха се три тима: По авансово направен правилник, тимовете разполагаха с 1 час за подготовка и 5 минути за показване. Представените хрумвания са използвани и действителни, мениджърите се показаха сполучливо. Първата концепция беше обвързвана с възстановяване на работната среда в индустриалните процеси с пречиствателен въздушен филтър, елементарно портативен и самостоятелен за всеки служащ. Втората концепция която създадоха младежите бе автомат – машина за преработване като новаторски пункт за събиране на пластмасови и други боклуци, в подмяна на които предалите боклуци могат да получат ваучери с парична стойност. Третата концепция, вдъхновяваща младежите бе обвързвана с подмяна на хартията в учебно заведение с електронни четци, с реализирането на подобен план младежите опазиха тезата за понижаване на изсичането на горите, икономисване от закупуването на образователни принадлежности, тежките образователни материали и други прерогативи.
В края на изобретателния ден, мениджърите бяха отличени със документи. На разлъка, те демонстрираха предпочитание да вземат участие в бъдещи начинания на ОИЦ-Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР