Облачното съхранение в услугата Google One става по-достъпно за потребителите(снимка:

...
Облачното съхранение в услугата Google One става по-достъпно за потребителите(снимка:
Коментари Харесай

Падат двойно цените за облачното хранилище Google One


Облачното предпазване в услугата Гугъл One става по-достъпно за потребителите
(снимка: Google)

П отребителите на услугата Гугъл Photos могат да почерпят. Ц ената за в допълнение облачно пространство в Гугъл One пада на половина, което е страхотна вест, откакто интернет компанията разгласи неотдавна, че през 2021 година ще приключи неограниченото гратис предпазване в Гугъл Photos.

Очевидно, след тази смяна на доста консуматори ще се наложи да заплащат в допълнение, с цел да запазят своите фотоси в Гугъл Photos. Но преди тя да влезе в действие, Гугъл разгласи доста понижаване на цените за прилагане на облачното вместилище Гугъл One.

В имейл по отношение на новостите в Гугъл One компанията афишира 50% понижение на цените за сторидж от 10, 20 и 30 TB. Преди понижението 10 TB вместилище в Гугъл One струваше 100 $ на месец в Съединени американски щати, а в този момент е 50 $ на месец, заяви.

По същия метод пакетите с 20 и 30 TB, които костваха надлежно 200 и 300 $ на месец, в този момент са налични за 100 и 150 $ на месец. Но за разлика от други проекти с по-малък размер, тук потребителите не могат да заплащат на годишна база с по-големи отстъпки.
още по тематиката
Съхранението в Гугъл One има разнообразни преимущества, в това число 10% връщане на парите във тип на заем при покупки в Гугъл Store, безвъзмездна VPN, фамилен достъп, предпочитана поддръжка от Гугъл и отстъпки за хотели, резервации на полети и други

Цените на останалите тарифни проекти за прилагане на Гугъл One остават непроменени. Най-евтиният проект от 100 GB коства $2 на месец или $20 на година.

Наскоро услугата Гугъл Photos получи страхотни нови функционалности, в това число кинематографична снимка, разнородни колажи и оформления, както и заключване на напомнянията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР