Облачността утре ще е разкъсана, предимно значителна. След обяд ще

...
Облачността утре ще е разкъсана, предимно значителна. След обяд ще
Коментари Харесай

Малко облаци и утре, но слънчевите часове ще са повече

Облачността на следващия ден ще е раздрана, най-вече забележителна. След обяд ще понижава, най-късно вечерта над Източна България и над по-голямата част от страната ще се откри най-вече слънчево време.
През нощта ще е съвсем безшумно, денем ще духа слаб северен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 2 и 7 градуса, дневните ще се покачат и оптималните ще са от 14 до 19 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.
По Черноморието облачността ще е раздрана, най-вече забележителна, едвам по здрач ще понижава. Преди обяд ще духа слаб до сдържан вятър със северна съставния елемент, който до вечерта ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са сред 12 и 15 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините преди обяд облачността ще е най-вече забележителна, само че вероятността за превалявания е дребна. По-късно денем ще понижава и над множеството региони ще се откри най-вече слънчево време. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7, на 2000 метра - към 0 градуса.
През почивните дни ще доминира слънчево време с по-значителна облачност в събота над Източна България, само че без превалявания. В нощните часове и заран ще бъде съвсем безшумно и ще се намалят минималните температури, а дневните ще се покачат и в неделя още веднъж ще доближат, тук-там и ще надвишават 20 градуса. (БТА)

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР