Облачността утре ще е променлива, често намаляваща до слънчево. Сутринта

...
Облачността утре ще е променлива, често намаляваща до слънчево. Сутринта
Коментари Харесай

Ето какво ще е времето утре. Валежи на някои места

Облачността на следващия ден ще е променлива, постоянно намаляваща до слънчево. Сутринта тук-там в крайните югоизточни региони към момента ще превалява.

``
реклама

Ще бъде прохладно с сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен запад-северозападен вятър. Максимални температури сред 14 и 19 градуса, в крайните югозападни региони до 22-23 градуса.

Над Черноморието облачността ще бъде променлива, по-значителна в утринните часове и тук-там по южното крайбрежие ще превали. След обяд ще се откри най-вече слънчево време. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха - сред 16 и 19 градуса. Температурата на морската вода е 20-21 градуса.

В планините ще бъде прохладно, с сдържан и мощен запад-северозападен вятър. Облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до слънчево. Сутринта в Странджа ще има валежи в развой на прекъсване. Максимална температура на височина 1200 метра - към 11 градуса, на 2000 метра - към 3 градуса.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР