Облачността ще е по-често значителна, като ще има и краткотрайни

...
Облачността ще е по-често значителна, като ще има и краткотрайни
Коментари Харесай

Кратки дъждове ще придружават топлото юнско време

Облачността ще е по-често забележителна, като ще има и краткотрайни превалявания от дъжд. На повече места, в обособени региони - по-интензивни и съпроводени с гръмотевици, ще са в часовете към и след обяд. Почти без превалявания и с повече слънчеви часове ще бъде над източните региони. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 23° и 28°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, на обособени места в следобедните часове кратковременно ще превали. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток. Максимални температури сред 23° и 27°. Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще се усили до 3 бала.

Над планините ще е най-вече облачно, с валежи от дъжд, сутринта по най-високите върхове на Рила и Пирин подправен със сняг. Около и след обяд в обособени региони ще прегърми. Ще духа слаб запад-югозападен, в масивите от Източна България – сдържан южен вятър. Максимална температура на 1200 метра – към 17°, на 2000 метра – към 10°.

През идващите три дни повече слънце ще има в часовете преди обяд и над източните региони. Около и след обяд ще се развива купеста облачност, тук-там, основно в Западна и Централна България, ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Максималните температури ще са сред 25° и 30°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР