Облачността от североизток ще се разкъса и намалее, но в

...
Облачността от североизток ще се разкъса и намалее, но в
Коментари Харесай

Сняг, дъжд и мъгли утре


Облачността от североизток ще се раздра и намалее, само че в Дунавската низина и Горнотракийската равнина през по-голямата част от деня ще има ниска облачност или мъгла. След обяд над Западна България ще се появи и раздрана междинна и висока облачност, която до среднощ ще обхване съвсем цялата страна. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър, който в следобедните часове ще отслабне, в доста региони и стихне. Максималните температури ще бъдат от 1° в североизточните региони до 11° в крайните югозападни. 

Над планините в утринните часове над Централна и Източна Стара планина ще има забележителна облачност и на обособени места там ще превали слаб сняг, само че облачността ще намалее и през по-голямата част от деня ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се появи висока облачност. Ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.

Над Черноморието в утринните часове към момента по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд, само че от север облачността бързо ще намалее и през по-голямата част от деня ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са сред 1° и 3°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР