Облачно ще е времето днес, с временни разкъсвания през деня

...
Облачно ще е времето днес, с временни разкъсвания през деня
Коментари Харесай

Времето: Дъждовно и ветровито

Облачно ще е времето през днешния ден, с краткотрайни разкъсвания денем над североизточните региони. На места, основно в югозападната половина от страната, ще превалява дъжд, по високите котловинни полета - към момента дъжд и сняг. Ще продължи да духа сдържан, в Дунавската низина и Източна България - краткотрайно мощен вятър от североизток. Минималните температури ще са сред минус 1 и 4 градуса. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 7 и 12 градуса, по-ниски ще останат в Северозападна България и по високите котловинни полета - сред 3 и 5 градуса.

Над планините ще бъде най-вече облачно и мъгливо, на доста места ще превалява сняг. Ще продължи да духа мощен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2 градуса, а на 2000 метра – към минус 1 градус.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно, основно по южното крайбрежие ще превалява дъжд. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 5-7 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 4-5 бала.

На 26 март слънцето ще изгрее в 06:20 часа и ще залезе в 18:45 часа. Продължителността на деня е 12:25 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР