Облачно и дъждовно време ни очаква днес. Това съобщават от

...
Облачно и дъждовно време ни очаква днес. Това съобщават от
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно

Облачно и дъждовно време ни чака през днешния ден. Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология. Максималните температури ще бъдат сред 14 и 19 градуса, а минималните температури - сред 7° и 12°. Атмосферното налягане постепенно ще стартира да се покачва.

По-значителни валежи се чакат в западната половина от страната. На обособени места в Западна България ще прегърми.

В Източна България ще продължи да духа до сдържан юг-югозападен вятър. Над Черноморието ще бъде най-вече облачно. Ще продължи да духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще доминира облачно време с превалявания от дъжд, над 1600 метра - от сняг. Ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър, който след обяд в масивите от Западна България ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще стартира намаляване на температурите. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 2°.

През нощта против четвъртък температурите ще продължат да се намаляват.

Във високите котловинни полета дъждът краткотрайно ще се примеси със сняг. В четвъртък ще доминира облачно време, с валежи, най-вече от дъжд, в регионите с надморска височина над 700-800 м - от сняг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР