Oбивиниха Южноафриканските служби за сигурност, че са хакнали телефона на

...
Oбивиниха Южноафриканските служби за сигурност, че са хакнали телефона на
Коментари Харесай

Изнудват министър заради секс видео

Oбивиниха Южноафриканските служби за сигурност, че са хакнали телефона на политик след появяването на секс видеозапис. 13-секунният видеоклип на министъра на вътрешните работи Малузи Гигаба, който мастурбира, набира все по-голяма известност.
Говорителят на министъра упрекна службите за сигурност, че са откраднали видеото от телефона му и упрекна опозиционен политик, че го е пуснал в мрежата. Той изясни, че министърът е почнал да получава закани за изнудване предходната година.
В неделя Гигаба се извини в Тwitter на фамилията си. Видеото се споделя всеобщо в WhatsApp измежду южноафриканци, оповестява BBC.
Гигаба съобщи, че е отказал да се занимава с опитите за изнудване. Неговият представител Вуйо Мкхизе сподели на обществения ефирен оператор SABC, че са били поискани 10 млн. ранда (690 000 долара), съобщи БГНЕС.
" Държавната организация за сигурност е зад противозаконното прихващане на връзката на министъра / извличането на видеото от неговия телефон ", написа той в Тwitter.
Това не е първият път, когато половият живот на Гигаба влиза в медиите и става вест в южноафриканските вестници. Times Live припомня на своите читатели, че брачната половинка му е имала обществена препирня с негова държанка през 2015 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР