Обискират дома на Пламен УзуновПрезидентският секретар по правни въпроси и

...
Обискират дома на Пламен УзуновПрезидентският секретар по правни въпроси и
Коментари Харесай

Секретар на Радев уличен в търговия с влияние

Обискират дома на Пламен Узунов
Президентският секретар по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов е махленски в търговия с въздействие. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

На 27 декември 2018 година той е изпратил на П. Б. правосъдно решение, което още не е било подписано от съдиите от Върховния административен съд (ВАС). Шест дни по-късно решението става обществено притежание.

В момента тече обиск в дома му, заяви организация " Монитор ". В кооперация в столичния квартал „ Кръстова вада “ са влезнали екип прокурори.

Узунов нашумя към инспекцията на социална поръчка, която се осъществяване от европейската работа ОЛАФ. Поръчката е на стойност 29 млн. лева, и е била пусната точно по времето на служебния кабинет на Радев. Тогава министър на вътрешните работи е Пламен Узунов, назначен от президента, а по-късно станал и негов най-приближен консултант.

През март 2019 година Узунов дефинира обвиняванията против него като бутафорни. По думите му като министър на вътрешните работи от 27 януари до 4 май 2017 година няма нищо непозволено осъществено и се закани да съди, всеки който го уличава в закононарушение..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР