Обискът на детския център Биберон в Силистра, който бе проверяван

...
Обискът на детския център Биберон в Силистра, който бе проверяван
Коментари Харесай

Детски център Биберон е кръчма или как се замазва скандал с участието на Гешев

Обискът на детския център " Биберон " в Силистра, който бе проверяван във вторник при полицейска интервенция за акцизни артикули, се трансформира в скандал с присъединяване на основния прокурор Иван Гешев. В сряда и полиция, и прокуратура се хвърлиха да замазват вредите от проявата.

Тук е механа!

Детският център не е детски център, твърди известие на пресцентъра на прокуратурата. Активността на Министерство на вътрешните работи в дунавския град съответства с визитата на основния прокурор Иван Гешев. Според пресцентъра му обаче обвързването на акцията с неговата аудиенция е неточно, защото той отишъл там поради разкрито ликвидиране:

" Дирекция " Публична връзка " не отхвърля правото обществото да бъде осведомено съгласно стандартите и нормите на съответната медия, само че не приема опитите за операция посредством гръмки заглавия, които не дават отговор на обективната истина ", показва прокуратурата.

Това е следващо изказване на пресцентъра на Гешев, което в действителност разяснява не работата на институцията, а на медиите, с оценки за наличието на материалите им – нещо, което не е от компетенциите на прокуратурата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР