Обир на инкасо автомобил, издирват извършителитеМаскирани и въоръжени мъже нападнаха

...
Обир на инкасо автомобил, издирват извършителитеМаскирани и въоръжени мъже нападнаха
Коментари Харесай

Задигнали 300 000 лева при обира на инкасо автомобила?

Обир на инкасо автомобил, търсят причинителите Маскирани и въоръжени мъже н ападнаха и обраха инкасо автомобил в столичния квартал " Овча купел 2 ". Обирът е осъществен нощес, като двамата охранители на автомобила са леко потърпевши . Извършителите са трима и все още все още се търсят . По неофициална информация отмъкнатата сума възлиза на няколкостотин хиляди лв..

Сигнал за грабеж на инкасо автомобил в столичния квартал „ Овча Купел 2 ” е подаден към 23:00 ч. нощес. По първична информация двамата охранители са спрели колата наоколо до инкасо център и при п рехвърлянето на парите от автомобила са били нападнати от трима маскирани и въоръжени мъже.

Въоръжен грабеж на инкасо автомобил в София

Нападателите натоварили парите в черен джип и избягали в незнайна посока, като към момента остават в неопределеност . По неофициална информация отмъкнатата сума е о коло 300 000 лв..
Охранителите са леко потърпевши, прегледани са на място от екипи на Спешна помощ и са освободени. Все още се открива по какъв начин тъкмо са били обезоръжени от нападателите, разяснява за Дарик началникът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов.
 Маскирани и въоръжени мъже ограбиха инкасо автомобил в София БГНЕС
Януари: Апаши откраднаха 300 000 лева от инкасо автомобил в София (ВИДЕО)

Подобен грабеж на инкасо автомобил бе осъществен и през януари пред търговски център в столицата. Тогава двамата обирджии проникнаха в оставения отключен автомобил и също лишиха към 300 хиляди лв.. Впоследствие се оказа, че обирът е инсцениран, а водачът е бил съизвършител на причинителите.

Разкриха грабеж на инкасо автомобил в София, бил инсцениран от съпрузи

Версията за инсценировка и при вчерашния грабеж към момента не е изключена, добави още за Дарик старши комисар Ивайло Иванов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР